En professionell fiskeguide med den bästa servicen

Vårt mål är att göra din fiskedag till ett minne för livet

Vilka är vi?

Vi är en professoinell fiskeguide i södra Sverige som drivs av den erfarna guiden Henrik Karlsson. Vi ser till att du får en riktigt bra fiskedag, tack vare vår långa erfarenhet och djupa kunskap.

Läs mer ›

Vad gör vi?

Vi hjälper våra gäster att få ett fiskeminne för livet, genom att ta ut våra kunder till de bästa platserna på våra favoritfiskevatten. Fiskeutrustning, tips och hjälp står vi för - och i de flesta fall fångar vi några riktigt fina fiskar ihop!

Varför välja oss?

Vi är proffs och erbjuder den allra bästa servicen. Bara den bästa utrustningen och professionella specialdesignade fiskebåtar används.

Equipment

Bästa båtarna, den senaste utrustningen och betena...

Vi använder toppmoderna spön, rullar och beten. Högkvalitativ utrustning används för att garantera att du får ut det mesta av din fiskedag - vi använder endast redskap som vi personligen känner väl till och använder i vårt eget fiske.

Säkerhet är alltid första prioritet för oss och när du är en del av vår guidning har du alltid full försäkring inkluderat en del av vår service.

Läs mer...

Fånga några av de största rovfiskarna som finns i våra svenska vattendrag!

Med nya kreativa metoder och ett nytt sätt att tänka runt sportfisket så fångar vi varje år några av de största gäddorna, abborrarna och gösarna. Vi lär dig om hur de olika fiskarterna fiskas, vilka beten som fungerar när och var - vi har en bra fiskemetod för varje tillfälle och väder!

team-member
Perch Perca fluviatilis
team-member
Pike Esox Lucius

Vad säger andra?

Läs vad några av våra tidigare kunder har att säga om oss

Våra partners

Vi samarbetar med några av Sveriges bästa och mest välkända bolag för att kunna ge dig en riktigt bra service.

 
© 2018 Top-Catch.se. All Rights Reserved. Web development by Jighead AB.