Dagsutflykter

Välkommen att boka en dagsutflykt med en professionell fiskeguide med lång erfarenhet av både fiskeområdet och metoderna för att fånga stora fiskar. Guiden följer med er på fisket, coachar och hjälper till med professionell rådgivning. Han föreslår också ett bra fiskeområde och tillhandahåller båten. Beroende på fisket kan innehållet på detta paket variera och tillsammans bestämmer vi en lämplig plan för dagen. Säkerhet är mycket viktig för oss, vi tillhandahåller alltid flytvästar och en försäkring för alla deltagare ingår i priset.

Varaktighet: Dagsutflykten tar ca 8 timmar, med möjlighet att lägga till fler timmar mot en tilläggsavgift.

Personer: Resan har minst två (2) personer och högst fyra (4) personer. Det är möjligt att fler personer ansluter genom att lägga till ytterligare båtar om ni är en större grupp. Om så är fallet, kontakta oss för mer information.

Mat: Bestäms per fisketillfälle för att passa era önskemål.

Utrustning: Guiden tar med flytvästar. Ta däremot med dina egna fiskeredskap och beten eller hyr det från guiden. Kom ihåg att ta med regnjackor, varma kläder och skor / stövlar. Det är inte kul att vara på sjön och frysa - det är alltid bättre att vara varm och bekväm och vi har gott om förvaringsutrymme i båten för att lägga undan kläderna om de inte behövs!

Plats: Vårt hemort är Östergötlandsregionen där vi har flera sjöar där vi har en omfattande kunskap och erfarenhet av fiskeförhållandena. Vi guidar alltid i sjöar och områden som vi känner till väl. Fiskeplatsen kan variera från Småland i söder upp til Norrland. Låt oss veta var du vill åka, eller låt oss rekommendera en bra sjö beroende på vad du vill fånga eller hur du vill bo.

Båt: En professionell båt avsedd för sportfiske tillhandahålls av guiden vid det valda fiskeområdet.

Fiskekort: Fiskeguiden ger information om var man ska köpa nödvändiga fiskekort eller tillstånd för att få fiska i området. Fiskekort är alltid personliga och ingår ej, utan de köps av gästerna före fiskeresan. 

Pris: Priset varierar beroende på paketets innehåll, men ligger normalt i sett i intervallet 3000-5000 SEK. Kontakta oss via e-post för ett pris.

För mer information eller andra frågor, gå till bokningssidan eller kontakta oss.

team.jpg
© 2018 Top-Catch.se. All Rights Reserved. Web development by Jighead AB.