Dagsutflykter (Vintern)

 

Vill du jaga de riktigt stora gäddorna från isen? Välkommen att boka en vinterdagsresa med en fiskeguide. Guiden har stor erfarenhet av isbaserat fiske och vintermetoderna som används för att fånga stora fiskar.

Guiden följer med ut på isen, coachar och hjälper till med professionell rådgivning. Han föreslår också ett bra fiskeområde. Beroende på fisket kan innehållet på detta paket variera och tillsammans bestämmer vi en lämplig plan för dagen.

Varaktighet
: Dagsutflykten tar ca. 8 timmar eller så länge solen är uppe :-)

Plats: Välj en lämplig sjö i Östergötland. Vi känner till flera sjöar där vi har en stor kunskap och lång erfarenhet av fiskeförhållandena.

Personer: Utflykten har minst två (2) personer. Valfritt antal personer kan följa med på isen om du är en större grupp. Om så är fallet, kontakta oss för mer information.

Mat: Beslutas från fall till fall för att passa dina önskemål.

Utrustning: Guiden tillhandahåller spön, beten och isborrar. Om du har ditt eget spö kan du självklart ta med det, annars ingår det. Beroende på den isfiskemetod som har valts, varierar betestypen. Vanligtvis använder vi naturliga beten, t.ex. mört, som tillhandahålls av guiden. Kom ihåg att ta med extra varma kläder och vattentäta skor / stövlar!

Fiskekort
: Fiskeguiden ger information om var man ska köpa nödvändiga fiskekort eller tillstånd för att få fiska i området. Fiskekort är alltid personliga och ingår ej, utan de köps av gästerna före fiskeresan. 

Pris: Priset varierar beroende på paketets innehåll, men ligger normalt i sett i intervallet 2000-10000 SEK. Kontakta oss via e-post för ett pris.

For more information or other questions, go to the booking page or contact us.

© 2018 Top-Catch.se. All Rights Reserved. Web development by Jighead AB.