Fiskepaket

Veckopaket med boende

Vill du optimera din chans att fånga ditt livs fisk? Tillbringa några dagar med dina bästa vänner och med en professionell guide som både har kunskapen och erfarenheten för att du ska få din drömfisk.

Veckopaketet är ett anpassat arrangemang som innehåller både en professionell fiskeguide och boende.

Boende: Ordnas av fiskeguiden, antingen i ett fritidshus vid sjön eller i ett närliggande hotell.

Plats: Vårt hemort är Östergötland där vi har flera sjöar från vilka vi har en omfattande kunskap och erfarenhet av fisket. Vi guidar alltid i sjöar och områden som känner till väl. Fiskeplatsen kan variera från Småland i syd upp till Norrland. Låt oss veta vart du vill åka, eller låt oss rekommendera en sjö beroende på vad du vill fånga eller hur du vill bo.

Varaktighet: Varje guidad dag består av ca 8 timmars fiske, med möjlighet att lägga till fler timmar för en tilläggsavgift. Antalet dagar som fiskeguiden fiskar med er är minst två dagar och högst fem dagar i veckan. De återstående dagarna kan ni välja att vila, göra andra aktiviteter eller fiska på egen hand. Tänk på att lokala väderförhållanden kan tvinga oss att inte fiska vissa dagar, så var beredd att ha lite flexibilitet i din kalender.

Personer: Minst 2 personer och högst 3. Om din grupp innehåller fyra eller fler personer kan vi erbjuda ytterligare en kunnig guide med en extra båt.

Båt: En professionell båt avsedd för sportfiske tillhandahålls av guiden i det valda fiskeområdet på de guidade dagarna. För de icke-guidade dagarna kan du hyra en eller flera fiskebåtar för att vara din egen kapten och åka ut på sjön på egen hand. Flytvästar och GPS-baserad navigationshjälp ingår i form av en inbyggd plotter. Fiskebåten är försäkrad. Det är dock ditt eget ansvar att ha en lämplig personlig försäkring. Guiden kan förse er med bensin till båtmotorn mot en avgift.

Utrustning: Guiden tillhandahåller flytvästar. Ta med dina egna fiskeredskap och beten eller hyr från guiden. Du kan också köpa våra rekommenderade beten och redskap direkt från guiden. Kom ihåg att ta med er regnjackor, varma kläder och skor / stövlar.

Fiskekort: Fiskeguiden ger information om var man ska köpa nödvändiga fiskekort eller tillstånd för att få fiska i området. Fiskekort är alltid personliga och ingår ej, utan de köps av gästerna före fiskeresan. 

Mat: Bestäms enligt överenskommelse.

Prissättning: Priset varierar beroende på veckans schema, antal guidade dagar, matönskemål och boendet. En prisindikering är att en veckopaket ligger i intervallet mellan 15000 upp till 29000 SEK för en båt och ett par guidade dagar.

Anpassade paket
Vi kan naturligtvis erbjuda er ett anpassat paket som passar dina önskemål med mindre eller fler dagar inkluderade. 
© 2018 Top-Catch.se. All Rights Reserved. Web development by Jighead AB.